-->
11.08.2022

Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις και το δίδυμο φωτιά

Πέρα από τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί και τις κυλιόμενες μετρήσεις.

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση όχι μόνο έχει σταθερή διαφορά που φτάνει τις 9 και 10 μονάδες αλλά έχει και δυνατότητα διεύρυνσης.

Μπορεί η ακρίβεια να καίει αλλά οι πολίτες εκτός από τα μέτρα στήριξης επιδιώκουν σταθερότητα και ασφάλεια. Κάτι που μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ μπορούν να προσδώσουν σύμφωνα με τους ίδιους.

Άλλωστε και η ηγετική ομάδα αυτό θέλει, την σύγκριση Μητσοτάκη – Τσίπρα. Ακόμα και η τελευταία συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου γραμματέα του κόμματος και της Πολιτικής Γραμματείας έδειξε για ακόμα μια φορά τις… παιδικές ασθένειες που επικρατούν στην Κουμουνδούρου την ώρα που οι εξελίξεις στο γεωπολιτικό παιχνίδι τρέχουν.

Δίδυμο 

Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να μην προχώρησε τελικά σε ανασχηματισμό αλλά σε κάποια υπουργεία η συγκατοίκηση είναι δύσκολη.

Όπως σε υπουργείο αιχμής όπου ο υπουργός και ο υφυπουργός δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα και περίμεναν τον ανασχηματισμό για να ξεφορτωθεί ο ένας τον άλλον.

Τώρα από που πήγαζε η αισιοδοξία ότι θα επιβίωνε ο ένας στο υπουργείο και όχι ο άλλος μόνο οι ίδιοι ξέρουν.

Πάντως στο Μαξίμου έχουν πλήρη εικόνα για την πορεία των υπουργών τους.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης