-->
12.05.2021

Τι να κάνω το αρνί που περίσσεψε; – Η Αργυρώ προτείνει

Συνταγές με ψητό αρνί που περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι αλλά και πολλές ακόμα συνταγές για να αξιοποιήσεις τα leftovers, από αυγά κόκκινα μέχρι αυγά σοκολατένια!

Είναι αλήθεια η πιο συχνή ερώτηση που κάνουμε όλοι, είναι «τι να κάνω το αρνί που περίσσεψε»;

Ποτέ στην ελληνική κουζίνα δεν έχουμε σπατάλη φαγητού αφού έχουμε μάθει να αξιοποιούμε τα πάντα δημιουργώντας μια νέα συνταγή, λέει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Το Πάσχα πέρασε αλλά κάποια φαγητά μας περίσσεψαν και πρέπει να φροντίσουμε τίποτα να μην πάει χαμένο. Θα τα αξιοποιήσουμε όλα φτιάχνοντας νέα φαγητά πεντανόστιμα. Zero food waste λοιπόν, γιατί η σπατάλη φαγητού από την φύση της δεν έχει θέση στην ελληνική κουζίνα που αξιοποιούμε τα πάντα.

Αυγά κόκκινα, αρνί ή κατσίκι ψητό, μαγειρίτσα, όλα θα βρουν την θέση τους σε νέες φανταστικές συνταγές.

Τι να κάνω το αρνί που περίσσεψε; Να το φτιάξεις μια πασχαλινή πίτα εύκολη με 10′ προετοιμασία. Ζεστή να την απολαύσετε να τη ευχαριστηθείτε!

Κρεατόπιτα με αρνί από το Πάσχα: Δείτε τη συνταγή!

Το αρνί που σου περίσσεψε γίνεται ένα νέο πιλάφι με κοκκινιστό αρνί. Αντικαταστήστε το μοσχάρι με αρνί ψημένο και μειώστε το χρόνο μαγειρέματος αφού το κρέας είναι ήδη ψημένο.

Με το ψητό αρνί που σας περίσσεψε φτιάξτε μια σάλτσα ντομάτας και προσθέστε το ψητό αρνί που περίσσεψε. Φτιάξτε το ζακυνθινό παστίτσιο μια από τις πιο ωραίες συνταγές από τα ιόνια νησιά.

Με το λίγο ψητό αρνί που σου περίσσεψε φτιάξε αυτή την κορυφαία συνταγή από την Ρόδο. Είναι φασολάδα κοκκινιστή στο φούρνο με αρνί

Διαβάστε περισσότερα εδώΔιαβάστε επίσης