-->
28.11.2022

Το μήνυμα Μητσοτάκη και τα πρόσωπα – έκπληξη στην εκδήλωση Καραμανλή 

Την Κω και την Ψέριμο θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια σημειολογική επίσκεψη αφού συχνά πυκνά οι Τούρκοι βάζουν στο στόχαστρο την Κω. Όπως καταλαβαίνεται πέρα από τις επαφές με τοπικούς φορείς και τους νησιώτες, η Ψέριμος έχει 20 μόνιμους κατοίκους θα στείλει και τα ανάλογα μηνύματα.
Στο ενδιάμεσο θα επισκεφτεί την Αστυπάλαια για την ηλεκτροκίνηση που τρέχει στο νησί και τις πρωτοβουλίες να μεταβληθεί στο πρωί πράσινο νησί της Μεσογείου.
Εκδήλωση 
Κόσμος και κοσμάκης θα παραβρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Μέγαρο Μουσικής που θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Πέρα από πολίτες που θα προσέλθουν από όλη την Αττική, ο Αντώνης Σαμαράς όπως πρώτη σας είχε ενημερώσει η στήλη, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, o Nίκος Δένδιας, ο Παναγιώτης Πικραμένος ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, ο Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής, και σειρά άλλων υπουργών.
Ακόμα αναμένεται η συντριπτική πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ενώ πρόσκληση έχουν λέει και βουλευτές άλλων κομμάτων που εκλέγονται στην Θεσσαλονίκη, την εκλογική περιφέρεια του πρώην πρωθυπουργού.
Αλλαγές 
Ποιος υπουργός προχωράει σε αλλαγές στο γραφείο του γιατί παρουσιάζονται καθυστερήσεις; Αν έχεις αντανακλαστικά έτσι είναι…
Να σας βοηθήσω είναι από τους προβεβλημένους.
Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης