-->
02.12.2022

Το οργισμένο ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι κατά του πιλότου

Οργισμένη είναι η ολόκληρη η ελληνική κοινωνία μετά την αποκάλυψη πως ο δολοφόνος του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ήταν ο ίδιος ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν. Οι αντιδράσεις στα social media είναι πολλές με αρκετούς Έλληνες από των καλλιτεχνικό κόσμο να εκφράζουν την αποστροφή τους προς το πρόσωπο του 33χρονου πιλότου και την αποτρόπαιη πράξη του.

Ανάμεσά τους και μια κοπέλα που έχει δοκιμαστεί πολύ τον τελευταίο χρόνο. Ο λόγος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε πριν από έναν χρόνο επίθεση με βιτριόλι και είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.
Η Ιωάννα μόλις έμαθε ποιος ήταν πίσω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ξέσπασε και έγραψε στο Instagram Story της:
«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δεν μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της».

Λίγο μετά προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση γράφοντας: «Μάθε στο παιδί σου, στον μικρό σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω».

Διαβάστε επίσης