-->
25.09.2023

Το… βαθμολόγιο του Μαξίμου, οι “Γραμμές” και η ηπειρώτικη πίτα  

Τελικά ακυρώθηκε το σημερινό υπουργικό συμβούλιο στο πλαίσιο των μηνιαίων συνεδριάσεων αφού την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει τη Βουλή για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης.
Οι άριστοι 
Πάντως για να ξέρετε το τελευταίο διάστημα κάποιοι υπουργοί και υφυπουργοί έχουν κατεβάσει ταχύτητες. Όμως όλα είναι καταγεγραμμένα στο… μπλοκάκι του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου αρμόδιο για το συντονισμό της κυβέρνησης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πλήρη εικόνα.
Εκτός του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, τα χρονοδιαγράμματα τηρούν και υλοποιούν και τους στόχους, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης. Είναι αυτό που λέμε παίρνουν «άριστα».
Πίτα
Το βράδυ της Κυριακής οι Ηπειρώτες αστυνομικοί έκοψαν την πίτα τους σε πίστα με κλαρίνα.
Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο εκπροσώπησε η διευθύντρια του γραφείου του ενώ το παρών έδωσε και ο Ηπειρώτης υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ο αρχηγός της αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης.
Η κοπή έγινε σου κέντρο «Γραμμές» που τραγουδούν ο Γιάννης Καψάλης και η Γιώτα Γρίβα.
Πάντως ο σύλλογος των αστυνομικών είχε πάρει όλα τα μέτρα προστασίας από το κορωνοϊό, αφού υπήρχε συγκεκριμένος αριθμός προκλήσεων και φυσικά όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν όλοι εμβολιασμένοι.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης