-->
19.04.2024

Τραγική ιστορία στην Κυψέλη: Νεκρός 8 ημέρες ο 92χρονος,  ξεψύχησε ανήμπορη και η 91χρονη

Για θάνατο από φυσικά αίτια του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα στην Κυψέλη κάνει λόγο ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα.

Αυτό δείχνουν τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ενώ και στο σπίτι δεν φαίνονται να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και οι αρχές άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά. Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα ήταν κοντά 90 χρονών και βρέθηκαν νεκροί σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Συγκεκριμένα η μια σορός βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο και η άλλη στο μπάνιο.

Ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 92χρονος άνδρας πέθανε πριν από 7-8 μέρες από παθολογικά αίτια, ενώ η 90χρονη γυναίκα πέθανε πιθανότατα χθες αβοήθητη.

Οι πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αποκαλύπτουν μια τραγωδία που συνέβηοδό Γεωργίου Κεδρηνού 8 στην Κυψέλη.

Ο 91χρονος άνδρας φαίνεται πως απεβίωσε πριν από περίπου 7-8 ημέρες κάτω από άθλιες συνθήκες. Ο κλιματισμός στο διαμέρισμα δεν λειτουργούσε και πιθανότατα –τις ημέρες που ο υδράργυρος χτύπαγε κόκκινο- ο ηλικιωμένος να έπαθε θερμοπληξία και να κατέληξε. Γι’ αυτό και βρέθηκε γυμνός στο χολ του σπιτιού.

Όσον αφορά τον θάνατο της 90χρονης εκτιμάται ότι προήλθε πριν από περίπου 24 ώρες, κάτι που σημαίνει για αρκετά 24ωρα ζούσε μαζί με τον νεκρό σύζυγο της χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ούτε γι’ αυτόν, ούτε για την ίδια. Ο μόνος άνθρωπος που αναζήτησε το ηλικιωμένο ζευγάρι, ήταν ένας ανιψιός τους. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν έπαιρνε τα φάρμακά του.Διαβάστε επίσης