-->
19.04.2024

Τζέρεμι Ρένερ: Πιο σοβαρή η κατάστασή του από ό,τι είχε ειπωθεί – «Παραλίγο να πεθάνει»

Σύμφωνα με φίλους του Τζέρεμι Ρένερ, ο ηθοποιός έχασε πάρα πολύ αίμα, ενώ έχει μπροστά του πολύ δρόμο μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Ο Τζέρεμι Ρένερ ήταν σε «πολύ χειρότερη» κατάσταση από ό,τι είχε αναφερθεί μετά από το φρικτό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα στο ράντσο του στη Νεβάδα.

Ο σταρ της Marvel καταπλακώθηκε από το μηχάνημα την Πρωτοχρονιά, το οποίο του προκάλεσε αμβλύ τραύμα στο στήθος και στο πόδι του. Όσοι βρίσκονται στο πλευρό του λένε ότι η ζημιά στο στήθος του ήταν «σημαντική», προσθέτοντας ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει πλήρως.

Ένας από τους φίλους του είπε: «Ήταν πολύ χειρότερο από ό,τι ξέρει κανείς. Ο Τζέρεμι γνωρίζει πολύ καλά το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω». «Η ζημιά στο στήθος του Τζέρεμι ήταν τόσο σημαντική που χρειάστηκε να αποκατασταθεί σε χειρουργική επέμβαση», είπε στο RadarOnline ένας άλλος. Είπαν επίσης ότι έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος στο ατύχημα.

Μάλιστα όπως λένε μπορεί η αποκατάστασή του να πάρει μέχρι και δύο χρόνια. Ένας φίλος του Ρένερ είπε ότι ο ηθοποιός τα πάει καλά και πρόσθεσε ότι είναι «μαχητής» και είναι «αποφασισμένος να το ξεπεράσει αυτό».

Ο Τζέρεμι από τη στιγμή που ξεπέρασε τον κίνδυνο άρχισε να ανεβάζει στόρι στο Instagram του. Τη Δευτέρα είπε ότι του «λείπει το χαρούμενο μέρος του», ενώ προέτρεψε τους φανς του «να είναι ασφαλείς εκεί έξω στο Ρίνο και στο Τάχο» με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.Διαβάστε επίσης