-->
28.03.2023

Βόλος: Άνδρας επιτέθηκε σε πρώην σύζυγο, το γιο της και σε αστυνομικό

Βόλος: Oι αστυνομικοί κατέθεσαν πως ο 44χρονος ήταν εξαγριωμένος, τους γρονθοκοπούσε και τους κλωτσούσε, ενώ απειλούσε την πρώην οικογένειά του.

O 44χρονος άνδρας, που στις 23 Δεκεμβρίου του 2022 στο Βόλο, βιαιοπράγησε στην πρώην σύζυγό του, στον 24χρονο γιο της από προηγούμενο γάμο και σε τρεις αστυνομικούς, που επιχείρησαν να τον συλλάβουν μετά από το επεισόδιο, μπροστά στους δικαστές έριξε το φταίξιμο στο «ουίσκι».

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αστυνομικοί κατέθεσαν πως ο 44χρονος ήταν εξαγριωμένος, τους γρονθοκοπούσε και τους κλωτσούσε, ενώ απειλούσε την πρώην οικογένειά του.

Ο 24χρονος γιος της συζύγου του, όσο και η 46χρονη μητέρα κατέθεσαν στο Αυτόφωρο πως δεν επιθυμούν τη δίωξή του, γιατί έχουν συμφωνήσει να πάρουν διαζύγιο και να απαλλαγούν οριστικά από την βία που προκαλεί συνεχώς με επεισόδια ο 44χρονος, ο οποίος θα μετακομίσει στην Αθήνα.

Ο δράστης στην απολογία του παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις απέδωσε, ωστόσο, στο γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος. «Θα σας εξαφανίσω όλους», φώναζε στο επεισόδιο που δημιούργησε στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ εκτός από τους αστυνομικούς χτύπησε και τον 24χρονο γιο της συζύγου του. «Θα σε σκοτώσω, θα σε θάψω, θα σε βρουν νεκρό» είπε στον 24χρονο ενώ στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι μετά την καταγγελία από τη 46χρονη, είπε πως «γράφει στα … του τους νόμους» και τους αποκάλεσε «σκουλήκια».

Το Αυτόφωρο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης