-->
18.05.2022

Βόμβες Σαμάρα: Ο πρώην πρωθυπουργός βάζει κόκκινες γραμμές στον Μητσοτάκη – Λέει όχι στο δόγμα του κατευνασμού και στη Χάγη

Με μεγάλη συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς βάζει κόκκινες γραμμές εν οψει των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία.

Ο πρώην πρωθυπουργός λέει όχι στο δόγμα του κατευνασμού που φαίνεται πως ακολουθεί η κυβέρνηση. Μάλιστα αναφέρεται και στο ενδεχόμενο προσφυγής στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για το οποίο εμφανίζεται αρνητικός.

Ο Αντωνης Σαμαράς όμως δεν μένει μόνο στα εθνικά θέματα στα οποία όπως έχει αποδείξει και στι παρελθόν δεν κάνει εκπτώσεις στις θέσεις του ακόμα και αν βάζει δύσκολα στην κυβέρνηση και τον Κυριακο Μητσοτάκη.

Μιλαει για την την πορεία της κυβέρνησης ενώ αναφέρεται και στον πρόσφατο ανασχηματισμό μαι τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτακη.

Η παρέμβαση Σαμάρα αυτή την περίοδο μόνο τυχαία δεν είναι αφού μπροστά δεν μόνο οι επαφες με την Τουρκία αλλά και οι εφαρμοστικοί νόμοι για την Συμφωνία των Πρεσπών που η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να ψηφίσει.

Διαβάστε επίσης