-->
23.09.2023

Βρήκε τον μάστορά του ο Παππάς – «Δεν μπορείς να κάνεις πάντα το άσπρο μαύρο!»

Τί και αν είσαι ο Νίκος Παππάς! Αυτός, ξέρετε, του ΣΥΡΙΖA, το προβεβλημένο στέλεχος της Κουμουνδούρου και άλλοτε αντ’ αυτού του Τσίπρα… Το No2, βρε αδερφέ, της ΠΦΑ σε εκείνες της αλήστου μνήμης ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην εξουσία.

Ο Νίκος ο Παππάς, λοιπόν βρήκε τον… μάστορά του, χθες στη Βουλή, προσπαθώντας να αποδείξει ότι η ΝΔ σταμάτησε το αντιπλημμυρικό έργο στην παραλιακή και πιάστηκε αδιάβαστος για το ιστορικό της υπόθεσης.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης, δεν του χαρίστηκε και του τα είπε «χύμα και τσουβαλάτα».

«Θα έπρεπε, λοιπόν,  κ. Παππά τα ερωτήματα που θέτετε σήμερα εδώ, να τα είχατε θέσει ευθύς εξαρχής στην τέως Περιφερειάρχη σας την Δούρου που δημοπράτησε  το έργο!

Τι θα έπρεπε να είχατε ρωτήσει;

Εάν είχε ολοκληρωμένες μελέτες και τις αναγκαίες αδειοδοτήσεις για να δημοπρατήσει το έργο ή είχε και εκείνη εσφαλμένη πληροφόρηση και ανείχε ολοκληρώσει τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις!».

Ο Γιώργος Καραγιάννης, μάλιστα τον προέτρεψε να διαβάσει τις εκθέσεις του Ανεξάρτητου Παρατηρητή, ενώ τους πέταξε και το «καρφί» ότι «είτε αποσιωπούν την αναφορά της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος, είτε την αποκρύπτουν.»

«Δυστυχώς η πραγματικότητα σας εκθέτει για ακόμα μία φορά, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, που επιχειρήσατε να κάνετε το άσπρο μαύρο, κύριε Παππά», είπε ο Γιώργος Καραγιάννης από τα έδρανα του Κοινοβουλίου…

Και δεν έχει και άδικο!

 Διαβάστε επίσης