-->
30.06.2022

Ζευγάρι με την Σάκκαρη ο γιός του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Δείτε τον να πανηγυρίζει για τη νίκη της

Στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου γίνεται το Roland Garros βρέθηκε ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, να πανηγυρίζει τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα σήμερα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Roland Garros καθώς κέρδισε με 2-0 (6-1, 6-3) την Νο.4 στον κόσμο και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Σοφία Κένιν.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (δεξιά) στο «Court Suzanne-Lenglen» παρακολουθεί τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη για το Roland Garros

Στις κερκίδες για να παρακολουθήσει τον σημαντικό αυτό αγώνα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που κατέληξε με μια σπουδαία νίκη βρέθηκε και ο γιος του πρωθυπουργού. Η παρουσία του εκεί δεν οφειλόταν μόνο στην αγάπη του στο τένις αλλά έκρυβε και άλλους λόγους… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida, τους τελευταίους πέντε μήνες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Σάκκαρη. Κάπως έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από το πλευρό της.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (δεξιά) στο «Court Suzanne-Lenglen» παρακολουθεί τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη για το Roland Garros
Στο τέλος του παρακάτω βίντεο μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, φαίνεται δίπλα στον προπονητής της Σάκκαρη να πανηγυρίζει για το πρώτο σετ της 25χρονης αθλήτριας.

 


Διαβάστε επίσης