Αποκαταστάθηκε μερικώς η κλίση που πήρε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης το πλοίο «Παναγία Τήνου» που παραμένει δεμένο στην προβλήτα Ε4 στο λιμάνι του Πειραιά.
Καθοριστική ήταν η παρέμβαση των δυτών, αλλά και η βοήθεια από τα ρυμουλκά καθώς κατάφεραν να φέρουν στην ευθεία το πλοίο, ώστε να μπουν μέσα μηχανικοί και να αποκαταστήσουν το ρήγμα για να γίνει συνέχεια να γίνει απάντληση υδάτων και να ρυμουλκηθεί.
Νωρίτερα, το πλοίο που είχε πάρει κίση στην προβλήτα Ε4, από την δεξιά πλευρά παρουσίαζε εισροή υδάτων. Στον χώρο του λιμένα έσπευσαν δύο ρυμουλκά ενώ ξεκίνησε και επιχείρηση απάντλησης υδάτων.
Το πλοίο (ανήκε στη Ventouris Sea Lines και) είχε κατασχεθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων. Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο του 2015 το πλοίο είχε ταξιδέψει για λίγο στα Κύθηρα όμως μετά από επισχέσεις εργασίας του πληρώματος έδεσε οριστικά.