Search
Close this search box.
Search

Θρήνος στα Τρίκαλα: 16χρονος πέθανε από ανακοπή το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Πριν 7 έτη

Θλίψη έχει σκορπίσει στα Τρίκαλα η είδηση του θανάτου ενός 16χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του μετά από ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο άτυχος νεαρός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά ήδη ήταν αργά. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να το επαναφέρουν στη ζωή χωρίς, όμως, αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για 1,5 ώρα.

Συντετριμμένοι οι γονείς του νεαρού αγοριού που ήταν μαθητής της 1ης Λυκείου Τρικάλων δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Η οικογένεια έχει ακόμη μία μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη που είναι φοιτήτρια.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Σε «τείχος» προσέκρουσε η προσπάθεια της διοίκησης της «Βιολάντα» να επαναλειτουργήσει το δεύτερο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας, όταν κατέθεσε εκ νέου φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία με την σειρά της απέρριψε το αίτημα, καθώς και πάλι εντοπίστηκαν παραλείψεις. Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Χαϊνά Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr, η διοίκηση της μπισκοτοβιομηχανίας έχει προχωρήσει σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να ανοίξει το δεύτερο εργοστάσιο της «Βιολάντα», στο οποίο είχε μπει λουκέτο για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να μην συνέβαινε μια νέα τραγωδία όπως αυτή με τις πέντε νεκρές εργαζόμενες. Έτσι, πριν από περίπου 15 ημέρες, κατατέθηκε, από την πλευρά της διοίκησης της «Βιολάντα», εκ νέου φάκελος με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ζητώντας την επαναλειτουργία του δεύτερου εργοστασίου. Από την πλευρά της, απέρριψε το σχετικό αίτημα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εντοπίστηκαν ξανά παραλείψεις στο ζήτημα της πυρασφάλειας. «Δεν γνώριζα για την οσμή του υγραερίου» Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα», Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης, χθες (22/04) πέρασε εκ νέου το κατώφλι του ανακριτή Τρικάλων, για την συμπληρωματική απολογία του, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και για την πρόκληση σωματικών βλαβών, καθώς υπενθυμίζεται ότι εκτός από τις πέντε νεκρές εργάτριες, άλλοι επτά εργαζόμενοι τραυματίστηκαν από την φονική έκρηξη. Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε, για ακόμη μία φορά, ότι γνώριζε για την οσμή υγραερίου στο εργοστάσιο, ενώ φέρεται να επεσήμανε πως παραμένει στο πλευρό των οικογενειών των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους, ζητώντας εκ νέου την αποφυλάκισή του. Ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας κρατείται προσωρινά από τις 18 Φεβρουαρίου, καθώς οι δικαστικές Αρχές δεν είχαν κάνει δεκτό το πρώτο αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει. Η πλευρά του κατηγορούμενου, προσέφυγε κατά της απόφασης, και τώρα μένει να φανεί εάν το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος ή να παραμείνει στη φυλακή.