Mια φωτογραφία από το πάρκινγκ της Βουλής, που δείχνει μια Porsche, έχει γίνει viral στα social media, καθώς όλοι ψάχνουν τον ιδιοκτήτη της.
Τη φωτογραφία ανέβασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος.
Ο ιδιοκτήτης, δεν άργησε να βρεθεί και πρόκειται για τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρη Καβαδέλλα.
Ο κ. Καβαδέλλας, είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στη Νεάπολη και στο Μιλάνο Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957 και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από τη Σμύρνη.

Στο βιογραφικό του αναφέρει πως από μικρό παιδί ενεπλάκη σε αγώνες για Δημοκρατία και Ελευθερία, ενώ συνελήφθη αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Από το 1992 βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγωνιστή και Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Σε προηγούμενες εκλογές υπήρξε υποψήφιος στη Β” Αθήνας, όμως τώρα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής.
Όπως ο ίδιος λέει η εν λόγω Porche, μοντέλο του 2000 περιήλθε στην κατοχή του πρόσφατα όταν κάποιος από τους πελάτες του (είναι αρχιτέκτονας) μη μπορώντας να τον πληρώσει για τις υπηρεσίες του, του έδωσε το αυτοκίνητο.
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, από τότε που ήρθε στα χέρια του η Porche προσπαθεί να την πουλήσει αλλά… αγοραστής δεν βρίσκεται και για αυτό την έχει στο γκαράζ της Βουλής μέχρι να βρεθεί ενδιαφερόμενος για το αυτοκίνητο το οποίο πουλά αντί 6.000 ευρώ. Μάλιστα, έχει βάλει και αγγελία σε γνωστή εφημερίδα.
