-->
18.05.2022

Γιατί ο Ανδρέας Λοβέρδος απέσυρε ανάρτηση για το πρόβλημα της Cisco με την τηλεκπαίδευση

Ο πρώην υπουργός του Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος τοποθετήθηκε αναφορικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε χθες με το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης και ενώ αρχικά ζητούσε παραιτήσεις, στην συνέχεια ανασκεύασε ότι ενημερώθηκε πως το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος είχε γράψει αρχικά στο twitter «Φιάσκο με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης των μαθητών των γυμνασίων και λυκείων της χώρας. Το σύστημα κράσαρε αμέσως μόλις ξεκίνησε η παράδοση και χιλιάδες μαθητές ταλαιπωρήθηκαν. Είναι επιβεβλημένη η άμεση ανάληψη των πολιτικών ευθυνών. Κάποιος πρέπει να παραιτηθεί».

Στη συνέχεια όμως ο κ. Λοβέρδος και αφού πρώτα ενημερώθηκε πως το πρόβλημα με το σύστημα του Webex ήταν πανευρωπαϊκό, τοποθετήθηκε εκ νέου με νέα ανάρτησή του τονίζοντας πως αποσύρει την προηγούμενη ανάρτησή του. «Δεν είχα υπόψιν μου ότι το πρόβλημα με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης είναι πανευρωπαϊκό. Μόλις ενημερώθηκα και αποσύρω την σχετική προηγούμενη ανάρτησή μου.»

Εύσημα στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο, για την «απόσυρση» της κριτικής του στο πρόβλημα της τηλεκπαίδευσης έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
«Κάποιοι, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, έχουν την ευθιξία να παραδεχθούν ένα λάθος» είπε ο κ. Πέτσας με αφορμή την αρχική δήλωση Λοβέρδου ότι αποσύρει την κριτική του για την κατάρρευση της τηλεεκπαίδευσης εξαιτίας των προβλημάτων που καταγράφηκαν πανευρωπαϊκά στην πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης