Search
Close this search box.
Search

«Εκλογές τώρα…», λέει ο Καραμανλής – Όλος ο διάλογος με τον Μεϊμαράκη

Πριν 9 έτη

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησε με τον Κώστα Καραμανλή, μετά το φιάσκο με την εσωκομματική διαδικασία και τις γαλάζιες κάλπες που δεν άνοιξαν ποτέ.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη “το γοργόν και χάριν έχει…” επισημαίνοντας του ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα οι δυο άνδρες μίλησαν για όλα τα ενδεχόμενα με τον Κώστα Καραμανλή να επιμένει πως πρέπει να τελειώνει γρήγορα αυτή η κατάσταση ενώ επισήμανε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη πως δεν πρέπει να κάνει σκέψεις παραίτησης, αφού η ΝΔ δεν μπορεί να μείνει ακέφαλη.

Εξάλλου όσοι συνομίλησαν στο τηλέφωνο με τον μακροβιότερο πρόεδρο της ΝΔ, άκουγαν έναν Καραμανλή ανήσυχο αφού η όλη διαδικασία τραυμάτισε περαιτέρω την παράταξη. Όμως ο πρώην πρωθυπουργός ήταν και  “αγριεμένος” για το μέλλον, αφού θεωρεί πως στο τέλος, αυτή η κατάσταση, μπορεί να βγάλει πιο δυνατή την κεντροδεξιά παράταξη.

Πάντως οι πληροφορίες του 15minutes.gr επιμένουν πως τις επόμενες ώρες ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει και συνάντηση με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ενώ για σήμερα κορυφαία γαλάζια στελέχη έχουν προγραμματίσει να τον επισκεφθούν στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.