-->
03.12.2023

Θεματικές συνδιασκέψεις προτείνει ο Τζιτζικώστας

Δήλωση σχετικά με τη διευκόλυνση των μελών και φίλων της ΝΔ, ώστε να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας προτείνει τη διεξαγωγή πέντε θεματικών συνδιασκέψεων, στις οποίες θα κληθούν να τοποθετηθούν όλοι οι υποψήφιοι:

«Καλωσορίζουμε την τοποθέτηση του κ. Μεϊμαράκη. Πρέπει να διευκολυνθούν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσουν τη βούλησή τους, όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό μας.

Η νέα συλλογικότητα, που υποστηρίζουμε,  είναι πηγή δύναμης και το πρώτο σοβαρό μήνυμα που περιμένει να δει η ελληνική κοινωνία από ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα.

Όπως δηλαδή πρέπει να είναι η Νέα Δημοκρατία.

Και επειδή όλα τα μέλη, τα στελέχη και φυσικά οι βουλευτές του κόμματος πρέπει να γνωρίζουν τις θέσεις, τις προτάσεις, τον τρόπο υλοποίησης αυτών και το όραμα για την Παράταξή μας αλλά και τη χώρα, προτείνουμε επιπλέον τη διεξαγωγή πέντε θεματικών συνδιασκέψεων, στις οποίες θα τοποθετηθούν όλοι οι υποψήφιοι με ενδεικτικά βασικά θέματα:

  • την Οικονομία και την Επιχειρηματικότητα,
  • την Κοινωνική Συνοχή,
  • τους Νέους και την Ανεργία,
  • τους Θεσμούς που πρέπει να έχει η Ελλάδα του 21ου αιώνα και
  • και τους νέους ρόλους που πρέπει να αποκτήσει η βάση της Νέας Δημοκρατίας στη λειτουργία του κόμματος.

Μόνο με εξαντλητικό και δομημένο διάλογο καθώς και ουσιαστική συμμετοχή της κοινωνίας θα μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να αλλάξει σελίδα και να ξαναγίνει ελκυστική στους πολίτες».Διαβάστε επίσης