15.08.2020    13:56

Στα δυο η ΟΝΝΕΔ – Ποιον στηρίζουν για πρόεδρο (όλα τα ονόματα)

Μάχη χαρακωμάτων έχει ξεσπάσει στην ΟΝΝΕΔ, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, αφού οι γαλάζιοι νεολαίοι έχουν πάρει θέση στην κούρσα της διαδοχής.

unnamed

Οι οννεδίτες μπορούν να κινητοποιήσουν κόσμο την Κυριακή και όπως είναι φυσικό αποτέλεσαν το μήλον της έριδος για όλους τους υποψηφίους.

ioannidis_0

Με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη έχει συνταχθεί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης και η σχολή του το Πάντειο. Μαζί είναι και το ΠΑ.ΠΕΙ. από όπου προέρχεται ο γαλάζιος βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος και το εκπροσωπούν ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης Κώστας Μητσόπουλος και ο μέχρι πρότινος γραμματέας της ΔΑΠ ΑΕΙ, Τόλης Μπακόλας.

unnamed6

Από τις οργανώσεις του λεκανοπεδίου στηρίζουν ακόμα η Φιλοσοφική του γραμματέα της ΔΑΠ ΑΕΙ Σωτήρη Πολύζου, το Οικονομικό Νομικής με τον Θόδωρο Κουναδέα και η ΑΣΟΕΕ.

Στην επαρχία οι οργανώσεις της Πάτρας από όπου προέρχεται ο υπεύθυνος αυτοδιοίκησης Βασίλης Σιαδήμας επίσης στηρίζουν τον σημερινό πρόεδρο όπως και οι οργανώσεις της ΔΑΠ στη Θράκη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, με τον διευθυντή του Πολιτικού Συμβουλίου, Παύλο Μαρινάκη.

Από το Ε.Γ με τον Μεϊμαράκη είναι ακόμα οι Γιάννης Πάγκαλος, Μπάμπης Τσανάκας και Γρηγόρης Στραβόλαιμος.

andreas.tsokos

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα υποστηρίζει ο γραμματέας της ΔΑΠ ΤΕΙ, Κώστας Μεϊντής ο οποίος έχει ερείσματα σε οργανώσεις της επαρχίας αλλά και ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Τσώκος με το Πολυτεχνείο Αθήνας.

ԡ 㱡� � hޭᠥ㪡魩ܳ堯 p�鴦骾, �޶鯲 㩡 �䱟ᠴ粠͝Რħ쯪Რԡ 壪៭顠ݣ魡��19.30, 祿 С�鳴笟ﵠ39.(EUROKINISSI-ƙ͔Mϓ KŎMđϓ)

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας βοηθάει ακόμα ο υπεύθυνος Επαρχιακού της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης που προέρχεται από το ΠΑΜΑΚ, του Ανδρέα Παπαμιμίκου καθώς και η οργάνωση της ΔΑΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

P1013615

Ο υπεύθυνος των οργανώσεων Εξωτερικού, Άκης Θεοχάρης στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και ο υπεύθυνος ΜΑΚΙ, Παναγιώτης Κουτσογιάννης με τον πρώτο λόγο στο επιτελείο Μητσοτάκη για τους νεολαίους όμως να έχει ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος.

neolaia-2

Τον πρώην υπουργό όμως Διοκητικής Μεταρρύθμισης βοηθάει και ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

kyranakis-650

Πάντως ο πρώην πρόεδρος των νεολαίων της ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Βασίλης Τσατσιάμης στηρίζει την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη.