-->
05.08.2021

Τι φοβάται η Ντόρα για τη Νέα Δημοκρατία -Τι είπε για Παπαμιμίκο

Έκκληση στους τέσσερις υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ να κατεβάσουν τους τόνους και να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές επιθέσεις απηύθυνε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη στον απόηχο του φιάσκου της εκλογικής αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι αυτό που προέχει την παρούσα στιγμή είναι η ψυχραιμία και η ανάγκη να διατηρηθεί ενωμένη η ΝΔ. papami__19122014161506
Η Nτόρα Μπακογιάννη παραδέχθηκε πως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος διάσπασης του κόμματος, ενώ έσπευσε να σημειώσει ότι η ΝΔ «δεν είναι ούτε ο Παπαμιμίκος ούτε οι τέσσερις υποψήφιοι».
« Η Ν.Δ. είναι η βάση της, οι φίλοι της τα στελέχη της» είπε η βουλευτής προσθέτοντας ότι το κόμμα οφείλει να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τους ανθρώπους που στήθηκαν στα εκλογικά κέντρα την Κυριακή.
Ανέφερε ακόμη πως δεν υπάρχει καταστατική διαδικασία που να μπορεί να διώξει τον κ. Παπαμιμίκο, σημειώνοντας ότι το κόμμα πρέπει να αποκτήσει επιτέλους «ένα νέα δημοκρατικό καταστατικό».Διαβάστε επίσης