-->
05.05.2024

Κίνημα Αλλαγής: O Λεβέντης πήγε, τους τα είπε και έφαγε κράξιμο

Τις έντονες αποδοκιμασίες των παρευρισκόμενων δέχθηκε κατά την ομιλία του στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης άσκησε οξεία κριτική στις πρώην ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ, με ονομαστικές αναφορές στον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου και στις επιλογές τους.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου τόνισε πως ήταν ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια ενώ για τον Κώστα Σημίτη σημείωσε πως ήταν ο πρωθυπουργός, που έβαλε την χώρα στο ευρώ, ενώ επέκρινε και την Φώφη Γεννηματά για την απόφαση της να μην υπερψηφίσει το νόμο για την απλή αναλογική.

Απαντώντας στις αποδοκιμασίες, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε προς τους συνέδρους πως δεν ήλθε στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να αποσπάσει χειροκροτήματα και έκλεισε την ομιλία του

Σε απάντηση, το προεδρείο του Συνεδρίου και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουτσούκος τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι φιλόξενο κόμμα, ωστόσο, οι σύνεδροι δεν μπορούν να δέχονται προσβολές.



Διαβάστε επίσης