-->
05.05.2024

Κορωνοϊός: Δραματική προειδοποίηση του πρωθυπουργού προς τους χαλαρούς Σουηδούς: Έρχονται πάρα πολλοί νεκροί!

H Σουηδία, δυστυχώς συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα με τους κατοίκους της χώρας, χθες Κυριακή να λιάζονται στα πάρκα, εξαιτίας του καλού καιρού, ενώ γενικά δεν υπάρχει απαγόρευση σε κάτι λόγω του κορονοϊού.

Όμως, μετά τη δραματική προειδοποίηση των επιστημόνων, γιατρών και ακαδημαϊκών που άσκησαν κριτική στην σοσιαλιστική κυβέρνηση ότι δεν πήρε σοβαρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, ο πρωθυπουργός της Σουηδίας πραγματοποίησε αυστηρή προειδοποίηση προς τους πολίτες.


Όπως είπε ο Σοσιαλδημοκράτης Στέφαν Λόφβεν, οι Σουηδοί πρέπει να να προετοιμαστούν για αναρίθμητους θανάτους, εξαιτίας της χαλαρής στάση της χώρας απέναντι στο Covid-19.

Το δραματικό, αλλά κατόπιν εορτής, μήνυμα του Λόφβεν, ήρθε μετά τις επικρίσεις για τη στάση της κυβέρνησής του, παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που έχουν λάβει όλες οι χώρες.


Οι εικόνες από τη Στοκχόλμη και τη χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι Σουηδοί τον κορωνοϊό είναι χαρακτηριστικές. Μπαρ στη Στοκχόλμη το Σάββατο, και ηλιοθεραπεία στο Μάλμοε την Κυριακή!



Διαβάστε επίσης