-->
30.01.2023

Αποκλειστικό 15minutes.gr: Μια μέρα μετά το «αντίο» στη Φώφη, ο ΓΑΠ βάζει… μπουρλότο στο Κίνημα – Τα θέλει όλα δικά του!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κηδευτεί η Φώφη Γεννηματά και στο Κίνημα Αλλαγής βγήκαν τα… μαχαίρια!
Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης θέλουν για αντικαταστάτη της Φώφης Γεννηματά ώσπου να εκλεγεί αρχηγός από τη βάση, να είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης ένας άτυπος συντονιστής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ωστόσο, είναι κατηγορηματικά αντίθετος και προτείνει το συγκεκριμένο ρόλο να τον έχει ο Γραμματέας της ΚΟ Βασίλης Κεγκέρογλου.
Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, ο πρώην πρωθυπουργός επιμένει πως η ΚΟ θα πρέπει να εκλέξει πρόεδρο, διαμηνύει μάλιστα πως σε μια τέτοια περίπτωση υποψήφιος θα είναι και ίδιος.
Μια τέτοια εξέλιξη είναι προφανές πως θα διακυβεύσει την ενότητα του Κινήματος Αλλαγής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί καν να είναι υποψήφιος, αφού δεν είναι βουλευτής αλλά ευρωβουλευτής.
Επίσης, εφόσον δεν οδηγήσει σε διάσπαση, οδηγεί αντικειμενικά στο να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην ΚΟ Νίκος Ανδρουλάκης και Ανδρέας Λοβέρδος.
Σε αυτή την περίπτωση η αναμέτρηση με τον κοινό τους υποψήφιο θα είναι ντέρμπι, σε διαφορετική περίπτωση ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει την πλειοψηφία.


Διαβάστε επίσης