Search
Close this search box.
Search

Εύη Βατίδου: Η νέα ανάρτηση μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια – “Ελπίζω η ψυχή σου να βρει τη γαλήνη που της αξίζει”

Πριν 4 ώρες
Εύη Βατίδου , Αλέξη Κούγιας,

Η Εύη Βατίδου προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες μετά την είδηση θανάτου του πρώην συζύγου της.

Σε μία νέα ανάρτηση προχώρησε η Εύη Βατίδου, λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης θανάτου του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου, η Εύη Βατίδου έγραψε:

“Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο της απώλειας. Θα σε θυμάμαι για πάντα με αγάπη και θα κρατάω ζωντανές τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε. Η απουσία σου αφήνει κενό αλλά οι αναμνήσεις που μου χάρισες και το πολυτιμότερο δώρο της ζωής, τα παιδιά μας θα με συνοδεύουν για πάντα.

Θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας. Ο χρόνος μπορεί να απαλύνει τον πόνο αλλά ποτέ δε θα σβήσει τη μνήμη σου από τις ψυχές μας. Αντίο αγαπημένε μου Αλέξη. Ελπίζω η ψυχή σου να βρει τη γαλήνη που της αξίζει. Σε ευχαριστώ για τη σοφία και τις στιγμές που μας χάρισες. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό ταξίδι” έγραψε.

Η Εύη Βατίδου και ο Αλέξης Κούγιας υπήρξαν παντρεμένοι από το 2001 μέχρι το 2007 και μαζί απέκτησαν δυο παιδιά, τον Χρήστο και τη Μάιρα. Και τα δυο παιδιά τους ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους, σπουδάζοντας νομικά στο πανεπιστήμιο.

Εύη Βατίδου
Εύη Βατίδου

 

 


Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.