-->
10.06.2023

Γαμπρός στην Αυστραλία έβλεπε αγώνα κατά τη διάρκεια του γάμου του και έγινε viral – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας γαμπρός από την Αυστραλία έγινε viral στο TikTok, αφού πιάστηκε να παρακολουθεί αγώνα ράγκμπι κατά την διάρκεια του γάμου του.Στο viral βίντεο που μοιράστηκε φίλος του ζευγαριού, ο Dani και η Blake φαίνονται να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο.

Ξαφνικά η κάμερα του κινητού γύρισε προς την γαμήλια τούρτα. Εκεί φάνηκε και το κινητό που είχε τοποθετήσει ο γαμπρός, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Καθώς η κάμερα έκανε ζουμ, η γυναίκα φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι νευριασμένη με τον αγαπημένο της, καθώς δεν σεβάστηκε την μοναδική αυτή μέρα.

 

@daniandblake250 1 year ago today 😅 @dani.russell #daniandblake #wedding #marriage #fail #anniversary #fyp ♬ original sound – daniandblake250


«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο σύζυγός μου το έκανε αυτό στο γάμο μας», έγραψε η νύφη κάτω από το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει 9,4 εκατομμύρια προβολές.

Όπως είναι φυσικό οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν τον μοναδικό αυτό γεγονός. «Αν αυτό το έκανε στην μέρα του γάμου σας, φαντάσου τι θα κάνει στην υπόλοιπη ζωή σας», έγραψε κάποιος.Διαβάστε επίσης