-->
07.06.2023

Γιώργος Καραγιάννης: Ο Τσίπρας πρόταση μομφής, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έργα σε όλη την Ελλάδα

«Η καλύτερη απάντηση στην πρόταση μομφής του κ. Τσίπρα είναι το ορατό και μετρήσιμο έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα», με αυτό το δεικτικό σχόλιο, ξεκίνησε την ανάρτησή του, ο υπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
Ο κ. Καραγιάννης, σημειώνει ότι «στην Κρήτη πραγματοποιούμε 30 έργα με προϋπολογισμό άνω των 3,6 δισ. ευρώ και δημιουργούμε πάνω από 40.000 μόνιμες θέσεις εργασίας, όπως είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος. Μάλιστα όπως επισημαίνει «Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση και κάνουμε πράξη το μεγάλο σχέδιο ανάπτυξης της Κρήτης που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί το νησί».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Καραγιάννη:

Η καλύτερη απάντηση στην πρόταση μομφής του κ.Τσίπρα είναι το ορατό και μετρήσιμο έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα.
Εδώ στην Κρήτη πραγματοποιούμε 30 έργα με προϋπολογισμό άνω των 3,6 δισ. ευρώ και δημιουργούμε πάνω από 40.000 μόνιμες θέσεις εργασίας στο νησί, όπως είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε, παρουσία του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος.
Ο ΒΟΑΚ, ένα όνειρο δεκαετιών έχει πάρει σάρκα και οστά. Ξεκινάμε στο τμήμα Νεάπολη – Αγ. Νικόλαος, αναμένουμε την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών εντός του Μαρτίου για το μεγάλο έργο Χανιά – Ηράκλειο και προχωράμε άμεσα στην υπογραφή της σύμβασης για το ΣΔΙΤ Χερσόνησος – Νεάπολη.Mόνο από την κατασκευής του ΒΟΑΚ θα δημιουργηθούν σε ετήσια βάση 12.000 θέσεις εργασίας.
Το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα και στην πλήρη ανάπτυξή του θα δημιουργηθούν περίπου 7.500 άμεσες θέσεις εργασίας και επιπλέον 35.000 έμμεσες θέσεις.
Μία σειρά από αντιπλημμυρικά έργα άνω των 470 εκατ. € θωρακίζουν το νησί και εξασφαλίζουν τις ανάγκες για άρδευση και καλλιέργεια.
Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση και κάνουμε πράξη το μεγάλο σχέδιο ανάπτυξης της Κρήτης που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί το νησί.Διαβάστε επίσης