-->
23.04.2021

Γιώργος Καραγιάννης: Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη διαδικασία ελέγχων των πληγέντων κτηρίων

Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Λάρισας. Από την πρώτη στιγμή, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και δεκάδες μηχανικοί του υπουργείου βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές, επιταχύνοντας τις διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.
Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, στην ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει ότι «με εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, έχουμε μεταβεί στις πληγείσες περιοχές από τις πρώτες ώρες μετά το σεισμό, έχουμε ξεκινήσει άμεσα και συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη διαδικασία ελέγχων των πληγέντων κτηρίων με κλιμάκιο 120μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και σε 3 ημέρες έχουμε πραγματοποιήσει αυτοψίες συνολικά σε 1800 πληγέντα κτίρια.
«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους μηχανικούς της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών, αλλά και όλους τους μηχανικούς του υπουργείου, που πραγματικά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αντιδρούν πάντα με ταχύτητα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανταποκρίνονται κάθε φορά σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες».
Και ο κ. Γιώργος Καραγιάννης καταλήγει: «Παράλληλα, για την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών για προσωρινή στέγαση των πληγέντων από το σεισμό, μεταφέραμε άμεσα και έχουμε ήδη διαθέσει σαράντα (40) τροχόσπιτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη χρήση τους από τους Δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου, Φαρκαδόνας και Λαρίσης.
Είμαστε δίπλα στους πολίτες με λύσεις κάθε στιγμή».
Δείτε την ανάρτησή του:

Στεκόμαστε από την πρώτη στιγμή, δίπλα στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την ισχυρή σεισμική δόνηση των…

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Karagiannis στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
Διαβάστε επίσης