Search
Close this search box.
Search

Iωάννα Παλιοσπύρου σε Έφη για το βιτριόλι: Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω!

Πριν 4 έτη

Γραπτό αίτημα στο δικαστήριο λίγο πριν έναρξη της απολογίας της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι, υπέβαλλε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο συνήγορος ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η 36χρονη από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Μάλιστα, εν όψει της απολογίας της κατηγορούμενης ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία».

Αυτή την ώρα το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει για το θέμα της κλήτευσης των μαρτύρων που ζήτησε η πολιτική αγωγή. Μετά τη αποχώρηση του δικαστηρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;»

Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.