-->
25.05.2024

Λατινοπούλου για Μπογδάνο: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς

Η αντιπρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ είδε την παρουσία του κόμματος Εμφιετζόγλου ως «τρίτο πρόσωπο» που τινάζει στον αέρα τα σχέδιά της και κάνει θρύψαλα την εννεάμηνη συνεργασία της με το κόμμα Μπογδάνου κάνοντας λόγο για «σκορπιό».


Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο Εμφιετζόγλου και Μπογδάνος έκαναν μια συνάντηση, όπου «κλείδωσε» η πολιτική τους συνεργασία. Η συλλογιστική ήταν απλή: με δεδομένο το εκλογικό «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη και την κοινή τους εκτίμηση ότι η ΝΔ στοχεύει στο πολιτικό κέντρο, ήθελαν να δημιουργηθεί ένας φορέας της πατριωτικής Δεξιάς που να εκφράσει ανέστιους ψηφοφόρους.

Το πρόβλημα των δύο ανδρών ήταν κοινό: το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου, η Πατριωτική Ένωση, εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις πέριξ της μονάδας, διατηρώντας όμως δυνάμεις από τη Θεσσαλία και πάνω. Ο δε Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος είναι αναγνωρίσιμος και έχει ένα γκελ σε ένα αστικό κοινό, είχε δυνάμεις στην Αττική, με το κόμμα του να κινείται επίσης πέριξ της μονάδας, αλλά πάνω από τη Θεσσαλία άρχιζαν τα προβλήματα. Ήλπιζαν, συνεπώς, ότι οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα, ώστε να έχουν αρκετό χρόνο, προκειμένου να προετοιμαστούν για την εκλογική τους συνεργασία.

Η ανακοίνωση ήρθε χθες, Τρίτη, από τον κ. Μπογδάνο, ο οποίος θα αναλάβει αντιπρόεδρος του συνεργατικού σχήματος, ενώ θα είναι και από τους βασικούς τους εκπροσώπους προς τα ΜΜΕ, με δεδομένο ότι ο κ. Εμφιετζόγλου κάνει λιγότερες εμφανίσεις, ενώ έχει ως βασικό όχημα την παλιά εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».Διαβάστε επίσης