-->
05.08.2021

Μάχη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας – Στην Αλόννησο ή στα Γλυκά Νερά;

Παραγγελία έχουν δώσει οι εισαγγελείς ανηλίκων στους αρμόδιους  κοινωνικούς φορείς  προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την οικογένεια της Καρολάιν, αλλά  και με την οικογένεια του πιλότου, για να ελέγξουν το περιβάλλον και να αποφασίσουν πού θα δοθεί η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού.

Την εποπτεία έχει η προϊσταμένη της εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Σε κάθε περίπτωση,  όπως έχουν δηλώσει, οι δικηγόροι και των δυο πλευρών, υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο οικογενειών και από την πλευρά της Εισαγγελίας, αναμένεται να γίνουν όλα το συντομότερο δυνατόν και με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν διαβιβαστεί οι απαραίτητες παραγγελίες στους αρμόδιους κοινωνικούς λειτουργούς προκειμένου να έρθουν σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα και να συντάξουν τις εκθέσεις τους, που θα αποτελέσουν τη βάση των δεδομένων για την κρίσιμη απόφαση της επιμέλειας της Λυδίας.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες των δύο οικογενειών έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και θα συνεργαστούν όπως όλα δείχνουν για να έχει το παιδί ένα καλύτερο μέλλον.

Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατέθεσε η οικογένεια της Καρολαιν δια του δικηγόρου Θανάση Χαρμάνη.

Όπως είπε, η μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, δεν μπορούσε να έρθει στον ανακριτή  στην κατάσταση που βρίσκεται και έτσι η δήλωση στις δικαστικές  αρχές έγινε με εξουσιοδότηση. «Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» είπε ο δικηγόρος, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη.

«Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί» κατέληξε ο κ. Χαρμάνης.Διαβάστε επίσης