-->
02.06.2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι γονείς του ζητούν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν Κράουτς που δολοφόνησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον δολοφόνο να παίζει θέατρο επί ημέρες ότι η σύζυγός του έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών που είχαν εισβάλει στη μεζονέτα τους. Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη και ζητούν να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς της Καρολάιν και να δοθεί στους ίδιους. Ζητούν ακόμη την αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας με την μικρή Λυδία.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2021 εκδόθηκε οριστική απόφαση που ανέθετε την επιμέλειά της στους γονείς της Καρολάιν αναγνωρίζοντας και δικαίωμα επικοινωνίας με τους γονείς του δράστη. Έναν χρόνο αργότερα η Σουζάνα Κράουτς με την Λύδια μετακόμισαν στις Φιλιππίνες, προκειμένου το ανήλικο παιδί να μεγαλώσει με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν.


Ο χαροκαμένος πατέρας της Καρολάιν είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 για την εγγονή του, και για το γράμμα που έλαβε από τον δολοφόνο της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό η Λυδία να μεγαλώσει με τους γονείς του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της» είπε αρχικά.

«Η Λυδία είναι πολύ χαρούμενη, μιλάμε μέσω Face Time συχνά. Μένει με την θετή κόρη μου, η οποία είναι διάσημη καλλιτέχνης στις Φιλιππίνες και με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Έχουν ένα υπέροχο σπίτι και οτιδήποτε θελήσει η Λυδία, είναι εκεί για εκείνη. Έχει τρία παιδιά που είναι καλοί φίλοι με την Λυδία, παίζουν μαζί. Προσφωνεί την θετή μου κόρη μαμά και τον άνδρα της, μπαμπά. Τα παιδιά της, τα βλέπει ως αδέλφια της. Έτσι κατά τη γνώμη μου θα ήταν γελοίο να την βάλουν να μείνει με τους γονείς του δολοφόνου της μητέρας της» περιέγραψε.Διαβάστε επίσης