-->
21.02.2024

Νίκος Αναδιώτης: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία»

Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, τόνισε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών καθώς και της τεκνοθεσίας.

«Διαφωνώ και με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμου κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο, κατά τη δική μου κρίση. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Στη συνέχεια, επισήμανε πως «η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια».

Ανάφερε επίσης πως «δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας».

Παράλληλα, ο Νίκος Αναδιώτης διαφώνησε με την άποψη πως η ομοφυλοφιλία είναι θέμα της φύσης, καθώς όπως είπε «αν ήταν, τότε δεν θα είχε ανδρικό μόριο και δεν θα είχε γυναικείο μόριο».

Ερωτηθείς αν τα παιδιά του, όταν μεγαλώσουν, γίνουν ομοφυλόφιλοι, απάντησε πως «έχω έναν μεγαλύτερο φόβο. Να μου πουν πως έμπλεξαν με ναρκωτικά».
Διαβάστε επίσης