-->
24.10.2021

Ποινική δίωξη για έναν ακόμη βιασμό ανηλίκου ασκήθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη

Εικοσιτετράχρονος σήμερα καταγγέλλων, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, πως ο Λιγνάδης, τον βίασε στα 17 του χρόνια δύο φορές.

Ποινική δίωξη για έναν ακόμη βιασμό ανηλίκου ασκήθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο που ήδη κατηγορείται για τρεις παρόμοιες πράξεις, έδωσε εξηγήσεις πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τη φυλακή, για τον τέταρτο βιασμό που καταγγέλλεται.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο 24 ετών σήμερα καταγγέλλων, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, πως ο Λιγνάδης, τον βίασε στα 17 του χρόνια δύο φορές.

Το φερόμενο θύμα προσήλθε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει όσα γνώριζε για άλλες περιπτώσεις με εμπλεκόμενο τον ηθοποιό.

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού όμως κατήγγειλε και δική του κακοποίηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο ηθοποιός τον «ψάρεψε» στο δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του Λιγνάδη όταν τον κάλεσε λίγες ημέρες μετά.

Η κατάθεσή του διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο ο οποίος και έδωσε την εντολή στο Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης να λάβει την ανωμοτί κατάθεση του ηθοποιού. Προφανώς οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν τον κ. Σπυρόπουλο ο οποίος του άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης