-->
09.03.2021

Μόνο στο 15minutes.gr: Πως απαντάει η Φώφη στην υποψηφιότητα του Λοβέρδου – Όλο το σχέδιό της

Αποκαλύπτουμε όλο το σχέδιο της Φώφης Γεννηματά και η απάντησή της για να αντιμετωπίσει τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει το κόμμα του απευθυνόμενος στους παλαιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, και είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό το 15minutes.gr.

Αν η πρώτη κίνηση της Φώφη Γεννηματά ήταν να τον καρατομήσει από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και να τον επιλέξει ουσιαστικά ως εσωκομματικό αντίπαλο της, η δεύτερη κίνηση είναι να κατεβάσει στο Βόρειο Τομέα, εκεί δηλαδή που εκλέγεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, τον Νίκο Ανδρουλακη.

Στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι ο ευρωβουλευτής θα ξεπεράσει σε ψήφους τον Ανδρέα Λοβέρδο και θα τον αφήσει εκτός βουλής και έτσι δεν θα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα μια επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη θα φέρει στην ευρωβουλή τον Νίκο Παπανδρέου που είναι πρώτος επιλαχών στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ και έτσι η Φώφη Γεννηματά θα αποκτήσει έναν ακόμα σύμμαχο στην προεδρική κούρσα.

Βέβαια όλος αυτός ο σχεδιασμός ενέχει κινδύνους αφού προϋποθέτει η εκλογή να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2022 και στο ενδιάμεσο να έχουν γίνει πρόωρες κάλπες.


Διαβάστε επίσης