-->
29.06.2022

Πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές: Ποιος λέει πέντε και ποιος επιμένει για εννέα

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους παραμένει ανεμβολίαστος έστειλε ένας από τους πέντε (ανήκει στην ΚΟ της ΝΔ) βουλευτές που μέχρι σήμερα δεν έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω βουλευτής επικαλείται ιατρικούς λόγους και μάλιστα γι’ αυτούς φέρεται να ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής, μέσω της επιστολής.

Πάντως, κατά τη διάρκεια της σημερινής Διάσκεψης των Προέδρων ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου επικαλέστηκε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι ανεμβολίαστοι βουλευτές είναι συνολικά εννιά.

Σε κάθε περίπτωση, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας ζήτησε από όλα τα κόμματα να καταθέσουν τα στοιχεία με τους ανεμβολίαστους βουλευτές στον Πρόεδρο της Βουλής, όπως έπραξε χθες ο ίδιος. Εντούτοις, πλην του Β. Κεγκέρογλου καμία άλλη κοινοβουλευτική Ομάδα δεν δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

Να σημειωθεί ότι το ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι όλοι οι βουλευτές του κόμματος είναι εμβολιασμένοι, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ με βάση όσα είπε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας. Μυστήριο παραμένει εάν έχουν εμβολιαστεί οι βουλευτές της Ελληνική Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου.


Διαβάστε επίσης