-->
09.12.2023

Στα Τέμπη αύριο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος φιλοξενούμενος από το Δήμο Βόλου

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη υποδέχεται ο Βόλος, αύριο Παρασκευή. Πρώτος σταθμός του κ. Βαρθολομαίου τα Τέμπη όπου έγινε το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Ο κ. Βαρθολομαίος θα παραμείνει συνολικά για τρεις ημέρες στην περιοχή και μεταξύ άλλων θα κηρύξει την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας, θα εγκαινιάσει το ανακατασκευασμένο- ανακαινισμένο δημοτικό θέατρο Βόλου, «Βαγγέλης Παπαθανασίου» αλλά και ενός νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Αγριά καθώς και του νέου κτιρίου της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «Ιωνες».

Η υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 6:30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία του Μητροπολιτικού Ναό Αγίου Νικολάου, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιο, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.Θα ακολουθήσει Δοξολογία και στις 8 το βράδυ θα γίνει η τελετή εγκαινίων του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου και ξενάγηση στους χώρους του.

Τη φιλοξενία του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ. Βαρθολομαίου θα αναλάβει ο Δήμος Βόλου, ο οποίος μάλιστα θα παραθέσει και δείπνο προς τιμή του.Διαβάστε επίσης