-->
03.08.2021

Τα 3 στοιχεία «κλειδιά» που αποκάλυψαν ως δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν τον σύζυγό της

Τρία σημαντικά στοιχεία ήταν αυτά που έστρεψαν την προσοχή των αστυνομικών μετά την πρώτη εβδομάδα των ερευνών , στην εμπλοκή του 32χρονου στην δολοφονία της συζύγου του.

Το πρώτο στοιχείο ήταν η κάρτα sim που υποτίθεται ότι αφαιρέθηκε από τους ληστές. Οι αστυνομικοί πήραν από την πρώτη στιγμή αποτυπώματα στο καταγραφικό του συστήματος καμερών παρακολούθησης του σπιτιού, αλλά βρήκαν μόνο του 32χρονου χωρίς σημεία που υποτίθεται ότι είχαν ακουμπήσει οι ληστές, οι οποίοι όπως τους είχε πει φορούσαν γάντια.

Το δεύτερο στοιχείο ήταν οι καταθέσεις που έδωσαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι μέσα στο σπίτι. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στα στελέχη του Ανθρωποκτονιών ήταν ότι οι αστυνομικοί της Άμεσης δράσης τους είπαν ότι η πρώτη αντίδραση του 32χρονου ήταν να πάρει το κινητό του τηλέφωνο και να ενημερώσει την εταιρεία του ότι θα απουσιάσει από την εργασία του λόγω της ληστείας που έγινε στο σπίτι του. Λίγα λεπτά μετά άρχισε να ρωτά τους αστυνομικούς τι έχει γίνει με την σύζυγό του.

Το τρίτο στοιχείο είναι ότι οι πρώτες του καταθέσεις μιλούσε για μια ειδυλλιακή σχέση με τα συνήθη προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι. Αυτό ανατράπηκε όταν οι αστυνομικοί έμαθα ότι επισκέπτονταν με την σύζυγό του την γνωστή… «ψυχολόγο», η οποία στην κατάθεσή της φέρεται να αποκάλυψε ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και κυρίως το γεγονός ότι η άτυχη Καρολάιν μιλούσε πολύ έντονα για ενδεχόμενο χωρισμό.Διαβάστε επίσης