-->
07.10.2022

Η «δεύτερη φορά αριστερά» ολοκληρώνει την καταστροφή της «πρώτης»

Οι αντιπαραθέσεις των δυο κομμάτων όπως βλέπουμε συνεχίζονται ασταμάτητα ενόψει και των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης σε λίγες ώρες.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό, ο Βασίλης Οικονόμου, Υπεύθυνος του τομέα Εργασίας,Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πώς: «Ενώ μερικές μέρες νωρίτερα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κύριος Κατρούγκαλος δήλωνε ότι η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, έχει στόχο να μην οδηγηθούμε στη “σύνταξη – φιλοδώρημα”, έκπληκτοι διαβάζουμε τις νέες διαρροές από το Υπουργείο του, για συντάξεις φιλοδωρήματα, για τις μητέρες ανηλίκων και μια σειρά συνταξιούχων με ηλικία κάτω των 67 ετών.

Αναμένουμε το πόρισμα της Επιτροπής των Σοφών, που ο ίδιος έχει ορίσει, η οποία επεξεργάζεται σενάρια, που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές διάλυσης του συνταξιοδοτικού συστήματος. Η “δεύτερη φορά αριστερά” κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ολοκληρώνει το καταστροφικό έργο της “πρώτης φοράς αριστερά”, στο ασφαλιστικό σύστημα και όλα αυτά, μόλις μέσα σε λίγες εβδομάδες».Διαβάστε επίσης