-->
29.09.2022

Δωρεά ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην Αρχιεπισκοπή – Το παρέλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο θα καλύπτει τις υπηρεσιακές ανάγκες της Αρχιεπισκοπής, παρέδωσε σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, το πρωί η πρόεδρος της Kosmocar, κ. Λάνα Μανδύλα, στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Στην τελετή παράδοσης παρέστησαν η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, και ο Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης. O Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε για τη δωρεά, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Εξάλλου, είναι γνωστή η ευαισθησία του Αρχιεπισκόπου σε θέματα περιβάλλοντος.

Δωρεά ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην Αρχιεπισκοπή

Τέλος, για τη συνολική αντιμετώπιση και επίλυση των ζητημάτων που έχουν ανακύψει με τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ο Αρχιεπίσκοπος έχει προβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ενέργειες για τις οποίες θα ενημερώσει αναλυτικά τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τη διάρκεια των τακτικών συνεδριάσεών της για τον Οκτώβριο, η οποία και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης