Search
Close this search box.
Search

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Κούγια – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Πριν 3 ώρες

Το τελευταίο αντίο αναμένεται να πουν σήμερα, Τρίτη 4/3 συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Αλέξη Κούγια που έφυγε σε ηλικία 74 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη στις 12 το μεσημέρι και ακολούθως ο ενταφιασμός θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

 Η ανακοίνωση

“Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης την Τρίτη, 04/03/2025 και ώρα δώδεκα το μεσημέρι, ο δε ενταφιασμός θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Κατά την ως άνω ημερομηνία το δικηγορικό γραφείο θα παραμείνει κλειστό λόγω πένθους.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν στεφάνι, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο τελετών στο τηλέφωνο 2106040900 ή στο email: info@papamakarios.com.gr.

Εναλλακτικά, όσοι επιθυμούν, μπορούν αντί για στεφάνι να κάνουν μια δωρεά υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα” είτε μέσω της κάλπης που θα τοποθετηθεί στον περίβολο του Ιερού Ναού ειδικά για τον σκοπό αυτό, είτε με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου”.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.