-->
25.02.2024

Το έξυπνο κόλπο για να αφαιρέσεις τις γρατζουνιές από το αυτοκίνητο με μόλις δύο υλικά – ΒΙΝΤΕΟ

Οι χρήστες του διαδικτύου έμειναν έκπληκτοι από μια έξυπνη λύση που δείχνει πως να βγάλεις τις γρατζουνιές στο αυτοκίνητο με μόλις 2 υλικά.
Η επισκευή μιας γρατζουνιάς στο αυτοκίνητο μπορεί κανονικά να κοστίσει κάμποσα ευρώ, αλλά με αυτό το κόλπο μπορεί να σας κοστίσει μόνο 2€. Ένας χρήστης του TikTok εξήγησε πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει γρατζουνιές με κόκα-κόλα και ταλκ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, πρώτα προσθέτει το αναψυκτικό στην γρατζουνιά και μετά το ταλκ. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, την τρίβει με ένα καθαρό πανί και η γρατζουνιά εξαφανίζεται.

Οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν παρακάτω, επαινώντας το εντυπωσιακό hack. «Ένα άλλο προϊόν που μπορεί να αφαιρέσει τις γρατζουνιές του αυτοκινήτου είναι η οδοντόκρεμα», έγραψε κάποιος.

Κάποιος άλλος έδωσε την δική του λύση, γράφοντας: «Χρησιμοποιήστε ζεστό σαπουνόνερο και, στη συνέχεια, στεγνώσετε με ένα καθαρό, στεγνό πανί».

Αυτές οι λύσεις σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν χρήσιμες και να γλιτώσει κανείς αρκετά λεφτά, αλλά είναι φρόνιμο, αν το θέμα δεν μπορεί να επιληφθεί με κάποιους από αυτούς τους τρόπους, να πάτε το αυτοκίνητο σας σε κάποιο επαγγελματία.Διαβάστε επίσης