-->
23.01.2022

Ξεσπά ο αδερφός της Δώρας Ζαχαριά: «Να μιλάνε όλες οι γυναίκες, δεν υπάρχει προστασία»

Ξεσπά ο αδερφός της 31χρονης Δώρας, που έχασε τη ζωή της από το όπλο του πρώην συντρόφου της στη Ρόδο, λίγο πριν το τελευταίο αντίο σήμερα. Μιλώντας στο Πρωινό αναφέρθηκε στο δράστη και στα όσα αδιανόητα υποστήριξε ο θείος του.

«Δε γνωρίζω τι έχει πει ο θείος του. Εγώ κοιτάω τη δική μου οικογένεια. Τα νέα τα μάθαινα πιο γρήγορα από τα social και τα κανάλια παρά από το τηλέφωνο των γονιών μου. Με τη Δώρα εγώ εδώ και κάποια χρόνια σταμάτησα να ασχολούμαι με τα ερωτικά της, γιατί την έχω προστατέψει με κάποιον αντίστοιχο στο παρελθόν. Δεν την είχε αγγίξει αλλά την απειλούσε ότι θα φέρει μπράβους. Άλλη σχέση αυτή. Η Δώρα είχε μια έλξη προς περίεργους τύπους. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Αλλά αυτός δεν μου φαινόνταν και μένα έτσι. Δεν τον ήξερα καλά. Ούτε το όνομά του δεν ήξερα. Είχε έρθει εδώ…» είπε.

Ο αδερφός της 31χρονης εκπαιδευτικού πρέτρεψε όλες τις γυναίκες να μιλάνε.

«Σε κάθε φασαρία που γινόταν μεταξύ τους, αυτός ανακάτευε την οικογένειά μας. Αυτός είχε έρθει σε εμάς και έλεγε “να πείτε στη Δώρα ότι το σπίτι της είναι εκεί μαζί μου και όχι εδώ”. Η οικογένειά μας είναι λογική. Τι περίμενε πως θα πει ο πατέρας μου; Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να είναι σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Δολοφονία είναι. Ούτε ατύχημα ούτε τίποτα. Τη δολοφόνησε. Δε με νοιάζει τι έκανε με τη δική του ζωή. Γιατί να πάρει και τη δική της; Τι σου έφταιξε; Ήταν πολύ ανώτερη από εκείνον. Αυτό δεν άντεξε αυτός.Η Ντόρα είναι ένα παράδειγμα για όλες τις γυναίκες. Να μιλάνε όλες οι γυναίκες. Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι ένα μπ@@ρδ@λο. Δεν υπάρχει προστασία για τη γυναίκα. Και να μιλήσουν δεν υπάρχει προστασία».Διαβάστε επίσης