Search
Close this search box.
Search

Γιατί η Apple ζήτησε συγνώμη από μαθητές (video)

Πριν 9 έτη

Ένας υπάλληλος της Apple, σε Apple store χαλάει την εικόνα της εταιρείας που με τόσο κόπο χτίζει… Και αυτό διότι ο υπάλληλος διώχνει από το μαγαζί μαθητές από το Σουδάν, επειδή φοβόταν ότι θα έκλεβαν…

Όπως ακούγεται και στο βίντεο όταν οι απορημένοι μαθητές των ρωτούν γιατί, τους απαντά ότι είναι ανήσυχος ότι θα κλέψουν κάτι. Και όταν οι μαθητές τον ρωτούν ξανά, γιατί να κλέψουν, η απάντηση είναι «Τέλος η κουβέντα, πρέπει να φύγετε αμέσως».
tim_cook
Το περιστατικό όπως είναι φυσικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πολύ αρνητικά σχόλια για την Αpple. Kάτι που υποχρέωσε όχι μόνο τους υπεύθυνους του καταστήματος να ζητήσουν συγνώμη, αλλά και το ίδιο το αφεντικό της εταιρίας, τον Tim Cook να στείλει μία δημόσια επιστολή, με την οποία καταδίκασε το περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το απαράδεκτο.

Το e-mail που έστειλε είχε αποδέκτες όλα τα καταστήματα της εταιρίας στον κόσμο, όπου τους υπενθύμισε τις βασικές αξίες της εταιρίας και ότι δεν πρέπει να αποκλείεται κανένας πελάτης, ιδίως αυτό μπορεί να προκαλέσει ρατσιστικά σχόλια. Και εξήγγειλε μία νέα διαδικασία για την εκπαίδευση του προσωπικού, έτσι ώστε να αποφευχθούν και στο μέλλον τέτοια επεισόδια.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.