Search
Close this search box.
Search

Ο Λάκης Παπαϊωάννου απολογείται για τη φανέλα της Άρσεναλ

Πριν 9 έτη

Ο Λάκης Παπαϊωάννου έσπευσε να απολογηθεί διαδικτυακά για την εμφάνισή του με φανέλα της Άρσεναλ σε τηλεοπτική εκπομπή – Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη για το εάν προσέβαλλε κάποιον

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook: «Φίλοι και μη, του Ολυμπιακού καλησπέρα σας. Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την εμφάνισή μου σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3, θα ήθελα, και αφού συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, να κάνω την εξής διευκρινιστική δήλωση: Είναι γνωστή η διαδρομή και το ήθος μου εντός κι εκτός γηπέδων άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια. Τα τελευταία έξι χρόνια λοιπόν που εργάζομαι για τον σύλλογο της Άρσεναλ, οι περισσότερες ( αθλητικές ) τηλεοπτικές εμφανίσεις μου, έγιναν με την αθλητική ένδυση της Άρσεναλ.

Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη εκπομπή, σας διαβεβαιώ με το χέρι στην καρδιά πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μου να υπονοήσω ή να προσβάλλω τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Σέβομαι όλες τις ελληνικές ομάδες, πόσω δε μάλλον τον Ολυμπιακό, ο οποίος ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι άξιος πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Champions League σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Σε κάθε περίπτωση που η δήλωση μου δεν καλύπτει, έχω το θάρρος να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους φίλους του Ολυμπιακού».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.