Search
Close this search box.
Search

Στη Γαλλική πρεσβεία Πάνος Λάμπρου και Σία (εικόνες)

Πριν 10 έτη

Στη Γαλλική πρεσβεία βρέθηκαν το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου, η υφυπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πολιτικού γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης και σύζυγος της κυρίας Αναγνωστοπούλου, Τάκης Γιαννακόπουλος.

5621506

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών εκατοντάδες Αθηναίοι και Γάλλοι υπήκοοι που ζουν στην Αθήνα με δύο βασικά συνθήματα: «Είμαστε όλοι παριζιάνοι» και «δεν μας φοβίζει τίποτα».
jsp006
Όσοι πέρασαν από την γαλλική πρεσβεία στη Βασιλίσσης Σοφίας άφησαν ένα λουλούδι ή άναψαν ένα κεράκι στην μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατική ενέργειας που συγκλόνισε την Παρασκευή το βράδυ όλο τον πλανήτη.

jsp002

Η περίφραξη του περιβάλλοντος χώρου του νεοκλασικού κτιρίου που στεγάζονται οι διπλωματικές υπηρεσίες της Γαλλίας, έχει κατακλυστεί από λουλούδια, αλλά και σημειώματα από άτομα κάθε ηλικίας. Τα πιο συγκινητικά απ’ όλα τα μηνύματα, ήταν αυτά των μικρών παιδιών που ζητούν ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Τα συλλυπητήρια τους στον Γάλλο πρέσβη Κριστόφ Σαντεπί εξέφρασαν η αναπληρωτής υπουργός παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Θοδωρής Μαργαρίτης και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.